Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g16g26kcal2.7g3.3g0.2g0.1g
Persilja 52g14kcal0.7g0.6g0.1g4.2g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas105g293kcal19.9g0g23g0g
Bataatti, kuorittu 157g127kcal2.5g26.4g0.1g4.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g523g146kcal3.1g31.1g1g13.1g
Peruna, keskikokoinen 60g188g113kcal2.8g24.5g0.2g1.7g
Sipuli (kuorittu)52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Purjosipuli 157g36kcal2.8g3.8g0.3g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1539kcal70.4g184.4g50g56g
Valittu annoskoko1250g770kcal35.2g92.2g25g28g
Annoskoko puolitettuna625g385kcal17.6g46.1g12.5g14g
Arvot/100g100g62kcal2.8g7.4g2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54926