Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g16g142kcal0g0g15.8g0g
Sipuli (kuorittu)190g51kcal2.5g9.1g0.4g3.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g411g115kcal2.5g24.5g0.8g10.3g
Punajuuri 633g243kcal6.3g43.7g1.3g15.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1104kcal22.6g154.6g36.6g58.6g
Valittu annoskoko1250g552kcal11.3g77.3g18.3g29.3g
Annoskoko puolitettuna625g276kcal5.7g38.7g9.2g14.7g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937