Feta-punasipulipiirakka

Täyte:
4-5 punasipulia
2 rkl Pirkka salaattijuustotölkin öljymarinadia
1/2 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl basilikaa
1 tl suolaa
1 tlk (375g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
2 dl kevytkermaa
2 kananmunaa

Painele valmistaikina viodellun vuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille.

Leikkaa kuoritut sipulit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.

Kuullota viipaleet salaattijuustotölkin öljymarinadissa.

Mausta sipulit hunajalla, basilikalla ja suolalla.

Jäähdytä seosta hieman.

Valuta salaattijuusto hyvin.

Levitä sipulista noin puolet piirakkapohjalle ja päälle juustokuutiot.

Levitä päälle vielä loput sipulit.

Sekoita kananmunat kermaan ja kaada vuokaan
Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Katjuska80

Zihu sanoi...

Löytypä mun makuun uutuus. .jos vaihtas kerman kemaviiliin, kevenis vähän

torstai 03.04.2008 klo 08:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka piirakkataikinalevyt 2kpl (a 200g) (Pirkka), annos 400g263g974kcal15.5g92.2g60.6g5.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g527g142kcal6.8g25.3g1.1g9g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g247g667kcal44.4g4.9g51.8g0g
Hunaja 13g44kcal0.1g10.6g0g0g
Basilika, kuivattu 0.7g1.7kcal0.1g0.1g0g0.3g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma132g158kcal4.2g5.9g13.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 66g83kcal7.2g0.2g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4137kcal156.6g278.4g265.2g29.6g
Valittu annoskoko1250g2069kcal78.3g139.2g132.6g14.8g
Annoskoko puolitettuna625g1034kcal39.2g69.6g66.3g7.4g
Arvot/100g100g166kcal6.3g11.1g10.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56158