Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 235g806kcal23.9g164.4g2.8g8.2g
Sokeri 61g249kcal0g61.4g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 159g220kcal19.9g0.5g15.6g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 72g383kcal0g0g43.4g0g
Kaurajuoma, GoGreen723g289kcal7.2g43.4g7.2g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3896kcal102g539.4g138g25g
Valittu annoskoko1250g1948kcal51g269.7g69g12.5g
Annoskoko puolitettuna625g974kcal25.5g134.9g34.5g6.3g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.6g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56526