Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino172g586kcal39.6g91.3g6.4g10.3g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g17g20kcal0.1g4g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl172g66kcal1.7g15.5g0g0g
Sokeri 4.6g19kcal0g4.6g0g0g
Rypsiöljy 32g285kcal0g0g32.2g0g
Basilika, tuore 12g3.1kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g144g352kcal25.9g0.9g27.3g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g287g57kcal1.7g9.5g0.9g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 402g52kcal4.5g3.9g0.8g4.8g
Valkosipuli 6.9g7.5kcal0.5g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2892kcal148.8g261.8g135.4g30.8g
Valittu annoskoko1250g1446kcal74.4g130.9g67.7g15.4g
Annoskoko puolitettuna625g723kcal37.2g65.5g33.9g7.7g
Arvot/100g100g116kcal6g10.5g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565