Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Suola, annos 3g6.6g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 199g66kcal0g1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Kurkku,tuore 100g498g48kcal3g7g0.5g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)531g319kcal18.1g23.9g18.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g928kcal43.6g77.4g38.4g0.4g
Valittu annoskoko1250g464kcal21.8g38.7g19.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna625g232kcal10.9g19.4g9.6g0.1g
Arvot/100g100g37kcal1.7g3.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56712