Rahkapiirakka

POHJA

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kerma, kananmuna ja öljyseos nopeasti sekoittaen.

Levitä taikinaseos voideltuun, pyöreään paistovuokaan (halk. 30 cm).

TÄYTE

Sekoita maitorahka, kananmuna, sokeri ja maito keskenään.

Laita taikinan päälle persikat ja kaada seosen niiden päälle.

Paistetaan n. 200 asteessa 20-30min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho (Eldorado), annos 65g233g815kcal31g158.3g5.6g8.8g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.9g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.2g33kcal0g8.1g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma204g245kcal6.5g9.2g20.4g0g
Kananmuna kuoreton 61g87kcal7.7g0.2g6.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl51g459kcal0g0g51g0g
Maitorahka, milbona (500g)255g174kcal31.1g10g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 61g87kcal7.7g0.2g6.3g0g
Nestemäinen makeutusaine (cologran)6.4g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)102g47kcal3.3g4.9g1.5g0g
Persikka säilyke (Del monte), annos 100g255g140kcal1.3g32.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4211kcal178.2g454g183.8g17.8g
Valittu annoskoko1250g2106kcal89.1g227g91.9g8.9g
Annoskoko puolitettuna625g1053kcal44.6g113.5g46g4.5g
Arvot/100g100g169kcal7.1g18.2g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=57276