Porkkanakakku

Kuivat ainekset:

5dl vehnäjauhoja
4dl sokeria
4tl leivinjauhetta
2tl kanelia
1dl mantelirouhetta

Kosteat ainekset:
6dl porkkanaraastetta
1,25dl rypsiöljyä
4 kananmunaa

Sekoita ensin kuivat aineet ja lisää sitten loput.

Voitele rengasvuoka ja paita kakkua 150c noin 50 minuuttia.

Odota jäähtymistä ja kuorruta.

Kuorrutus:

100gr tuorejuustoa
1rkl margariinia
225gr tomusokeria
1tl vaniljasokeria
Sekoita ja levitä kakun päälle.

Loppusilaukseksi:
100 gr wiener crush rouhetta.

Ei todelankaan laihduttajan kakkku, mutta hyvää silloin tällöin!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Centrum

Truu sanoi...

Tästä tulee kivasti pellillinen kakkua :) paistoajaksi muutin n. 35-40 min.

sunnuntai 30.08.2009 klo 21:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Wiener Nougat Crush (Fazer), annos 150g68g261kcal4.6g41.4g18.3g0g
Flora, vihreä 70%10g63kcal0.1g0.1g7.1g0g
Philadelphia extra light tuorejuusto 5%68g75kcal7.5g2.4g3.5g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g153g610kcal0g152.5g0g0g
Porkkanaraaste 200g247g67kcal1.5g13.1g0.5g6.2g
Rypsiöljy rainbow63g567kcal0g0g63g0g
Kananmuna kuorineen punnittu149g188kcal16.4g0.4g13.4g0g
Mantelirouhe pirkka (Pirkka)30g179kcal6.3g2g16.1g2.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5.4g20kcal0.2g4.3g0.2g0g
Leivinjauhe 14g24kcal0.7g5.1g0g0.1g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl231g922kcal0g230.5g0g0g
Vehnäjauho X-tra210g736kcal27.3g149.2g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7443kcal129.2g1207.4g248.8g17.4g
Valittu annoskoko1250g3722kcal64.6g603.7g124.4g8.7g
Annoskoko puolitettuna625g1861kcal32.3g301.9g62.2g4.4g
Arvot/100g100g298kcal5.2g48.3g10g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58496