Ratatualle

Paista kevyesti öljyssä porkkanat ja sipulit lisää vesi ja vihannes lientä anna hautua 20 min. paista loput raaka-aineet mausta mustapippurilla timjamilla ja oregaanolla lisää tl hunajaa ja paseerattu tomaatti jatka hauduttamista 10 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2795 grammaa

Aipi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g134g38kcal0.8g8g0.3g3.4g
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 8.9g30kcal0g7.2g0g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl11g99kcal0g0g11.2g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)224g67kcal2.2g13.4g0.4g2.2g
Nauris 89g25kcal0.9g3.8g0.3g1.7g
Parsakaali brokkoli 157g55kcal7.2g3.1g0.5g3.9g
Paprika, punainen134g35kcal1.2g6.2g0.5g2.7g
Sipuli 268g81kcal3.4g12.9g0.5g4.6g
Kesäkurpitsa zucchini 179g32kcal1g4.5g0.7g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g922kcal33.4g118.2g28.8g39.6g
Valittu annoskoko1250g461kcal16.7g59.1g14.4g19.8g
Annoskoko puolitettuna625g231kcal8.4g29.6g7.2g9.9g
Arvot/100g100g37kcal1.3g4.7g1.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58753