Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g13g13kcal0.2g3.3g0g1.4g
Mantelirouhe, 1 rkl26g151kcal5.5g1.4g13.2g3g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl65g33kcal0g7.2g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g327g196kcal1.3g49.1g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä164g278kcal1.6g72g1.6g0g
Flora Vanilla 12%327g622kcal14.7g52.4g39.3g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g327g213kcal36g13.7g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3011kcal118.6g398.2g110.2g8.8g
Valittu annoskoko1250g1506kcal59.3g199.1g55.1g4.4g
Annoskoko puolitettuna625g753kcal29.7g99.6g27.6g2.2g
Arvot/100g100g120kcal4.7g15.9g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301