Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 6.2g20kcal0.9g1.1g0.8g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 392g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk224g60kcal1.3g11.9g0.4g3.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Peruna, vanha, kuorittu 190g145kcal3.6g29.5g0.4g1.9g
Paprika punainen 95g28kcal0.9g4.3g0.4g1.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g224g381kcal42.5g0g22.4g0g
Ketsuppi, Heinz28g29kcal0.3g6.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1383kcal101.2g118g49.2g22.8g
Valittu annoskoko1250g691kcal50.6g59g24.6g11.4g
Annoskoko puolitettuna625g346kcal25.3g29.5g12.3g5.7g
Arvot/100g100g55kcal4g4.7g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019