Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)315g662kcal75.6g0g41g0g
Ruohosipuli 42g10kcal0.6g0.7g0.3g1g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale158g536kcal34.7g0g41g0g
Perunasipulisekoitus 500g525g357kcal8.4g78.3g0.5g0g
Ruokakerma Valio 5%210g126kcal2.5g5.9g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3380kcal243.6g169.8g186.6g2g
Valittu annoskoko1250g1690kcal121.8g84.9g93.3g1g
Annoskoko puolitettuna625g845kcal60.9g42.5g46.7g0.5g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.8g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576