Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen96g32kcal3.2g4.7g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio96g135kcal2.7g6.3g11.6g0g
Kirjolohifilee 241g398kcal40.3g0g26.5g0g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Tomaattisose tomaattipyree 34g26kcal1.5g4.3g0.1g0.3g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g22g14kcal1.6g2g0.1g0g
Vesi482g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g29g4.6kcal0.2g0.9g0g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g145g87kcal2.2g18.8g0.1g1.3g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 48g84kcal8.5g0g5.6g0g
Tilli, tuore 10g2.9kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1591kcal122.4g78.8g88.4g6.4g
Valittu annoskoko1250g796kcal61.2g39.4g44.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna625g398kcal30.6g19.7g22.1g1.6g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.2g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60890