Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 13g3.9kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Kalaliemikuutio 14g44kcal1.4g4.9g2g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 131g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 79g60kcal3.5g10.1g0.2g0.8g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit327g425kcal9.8g6.5g42.5g0g
Purjosipuli131g25kcal2.4g3.1g0.3g2.7g
Paprika punainen 170g50kcal1.6g7.7g0.7g3.2g
Tonnikala öljyssä 367g696kcal99.4g0g33g0g
Ruokaöljy keskiarvo 18g162kcal0g0g18.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2930kcal237.2g64.8g194.2g14.4g
Valittu annoskoko1250g1465kcal118.6g32.4g97.1g7.2g
Annoskoko puolitettuna625g733kcal59.3g16.2g48.6g3.6g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080