Mustikkapiirakka (hedelmäsokerilla)

100g 60% leivontamargariinia
30g (vajaa puoli desiä) hedelmäsokeria
1 muna
1 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
4 dl = 200g mustikoita
30g hedelmäsokeria
2 tl perunajauhoja

Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna edelleen vatkaten.

Lisää keskenään sekoitetut kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Levitä taikina voidellun vuoan pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet ja pane taikinan päälle vuokaan.

Paista uunin keskitasossa noin 20-25 minuuttia, 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 23g76kcal0g18.5g0g0.3g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 68g277kcal0g68g0g0g
Mustikka metsä- 455g200kcal2.3g29.1g2.7g15g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 193g663kcal19.7g135.2g2.3g6.8g
Kaurahiutale 80g298kcal11.5g45.3g5.8g8g
Kananmuna kuoreton 125g178kcal15.6g0.4g12.8g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 68g277kcal0g68g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 227g1221kcal2g1.6g136.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6417kcal103.4g740.8g320g60.4g
Valittu annoskoko1250g3209kcal51.7g370.4g160g30.2g
Annoskoko puolitettuna625g1604kcal25.9g185.2g80g15.1g
Arvot/100g100g257kcal4.1g29.6g12.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62306