Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 21g70kcal0.1g17g0g0g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 106g31kcal1g4.7g0.4g2g
Hapankaali 422g119kcal4.5g18.1g0.8g8.6g
Vesi, vesijohtovesi 211g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste211g53kcal1.9g10.1g0.6g6.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen211g293kcal40.1g0g14.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g95kcal0g0g10.5g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1349kcal96.6g104.8g54.4g35.2g
Valittu annoskoko1250g674kcal48.3g52.4g27.2g17.6g
Annoskoko puolitettuna625g337kcal24.2g26.2g13.6g8.8g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62417