Papu-tonnikala muhennos

Hyvä ja tosi nopea papu-tonnikala muhennos

Pilko sipuli, ja yhden valkosipulin kynnet n.10 (itse laitan 1 kokonaisen kynnettömän valkosipulin.)

Kuullota sipulia hieman kasarissa tai pienessä kattilassa
Lisää sekaan tonnikala ja valkosipulit.

Sekoittele pari minuuttia ja lisää pavut.

Se joka ei sipulista tykkää, voi jättää nuo molemmat sipulit pois.

Hyvää se on ilman niitäkin.

Minä nyt vaan satun pitämään valkosipulista :)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Romu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g57g59kcal4.5g9.2g0.3g1.1g
Sipuli (kuorittu)161g44kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Tonnikalapaloja öljyssä (Euroshopper), annos 140g355g781kcal85.2g7.1g46.1g0g
Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa (Euro shopper), annos 420g677g542kcal33.9g94.8g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2849kcal251.4g237.6g107g7.6g
Valittu annoskoko1250g1425kcal125.7g118.8g53.5g3.8g
Annoskoko puolitettuna625g712kcal62.9g59.4g26.8g1.9g
Arvot/100g100g114kcal10.1g9.5g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62927