Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 105g348kcal2.1g3.2g36.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton105g22kcal0.3g1.7g0g0.1g
Sipuli 53g16kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Valkosipuli 26g29kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Munakoiso 421g94kcal2.1g13.1g0.8g10.5g
Oliiviöljy 13g116kcal0g0g13.2g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow526g1895kcal63.2g394.7g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5038kcal141g839g118g24.2g
Valittu annoskoko1250g2519kcal70.5g419.5g59g12.1g
Annoskoko puolitettuna625g1260kcal35.3g209.8g29.5g6.1g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.6g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63368