Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima59g229kcal17g0g17.6g0g
Katkarapu 391g267kcal56.4g0g4.3g0g
Tomaattimurska 488g144kcal2.7g25.9g1g9.3g
Hunaja 6.3g21kcal0g5.1g0g0g
Valkosipuli 3.4g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli 54g16kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g244g610kcal24.4g105g8.5g17.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.9g44kcal0g0g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2669kcal203g278.4g72.8g54.8g
Valittu annoskoko1250g1335kcal101.5g139.2g36.4g27.4g
Annoskoko puolitettuna625g667kcal50.8g69.6g18.2g13.7g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.1g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63471