Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 954g1371kcal152.7g0g84.9g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Creme Bonjour Yrttitarha181g544kcal6.2g11.1g52.6g0g
Tilli, tuore 109g33kcal4g1g0.9g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3902kcal326g25g276.8g5g
Valittu annoskoko1250g1951kcal163g12.5g138.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna625g976kcal81.5g6.3g69.2g1.3g
Arvot/100g100g156kcal13g1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63571