Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g183g201kcal32.9g3.7g5.5g0g
Katkarapu 219g150kcal31.7g0g2.4g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore15g3.7kcal0g1.3g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g219g45kcal1.3g8.3g0.7g3.1g
Kurkku, tuore219g22kcal1.3g3.7g0.2g1.5g
Jäävuorisalaatti, rapea292g29kcal3.2g2.3g0.6g3.5g
Tilli, tuore 15g4.4kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Paprika, punainen88g23kcal0.8g4g0.4g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g954kcal143.4g46.8g19.8g20.4g
Valittu annoskoko1250g477kcal71.7g23.4g9.9g10.2g
Annoskoko puolitettuna625g239kcal35.9g11.7g5g5.1g
Arvot/100g100g38kcal5.7g1.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63616