Marinoidut kikherneet

Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g987g1322kcal87.8g179.5g25.6g42.4g
Sitruunamehu, laimentamaton197g41kcal0.6g3.2g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Oliiviöljy 38g337kcal0g0g38g0g
Suola, annos 3g8.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8.5g24kcal0.9g3.2g0.3g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3470kcal180.4g375.4g128g90g
Valittu annoskoko1250g1735kcal90.2g187.7g64g45g
Annoskoko puolitettuna625g868kcal45.1g93.9g32g22.5g
Arvot/100g100g139kcal7.2g15g5.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64788