Bataatti-viherpippuri sosekeitto

Pilko punasipuli, valkosipuli, selleri ja bataatti

Ruskista kevyesti sipulit ja selleri öljyssä.

Lisää bataatti ja pyörittele.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio ja mahdolliset yrttimausteet (Basilika tai timjami toimivat hyvin).

Anna kiehua hiljalleen, kunnes juurekset ovat tarpeeksi pehmeitä soseutettaviksi.

Soseuta keitto ja lisää koskenlaskija.

Lisää muita mausteita ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1710 grammaa

Batukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto62g174kcal11.8g0g13.7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow7.3g19kcal0.7g0.7g1.5g0.1g
Vesi731g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Bataatti, kuorittu 251g203kcal3.9g42.2g0.1g7.5g
Juuriselleri 92g29kcal1.2g4.2g0.2g2.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl8g72kcal0g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1066kcal39.2g106.2g47.6g24.4g
Valittu annoskoko1250g533kcal19.6g53.1g23.8g12.2g
Annoskoko puolitettuna625g267kcal9.8g26.6g11.9g6.1g
Arvot/100g100g43kcal1.6g4.2g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65279