Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g109g349kcal10.9g70.9g2.2g11.5g
Vehnäjauho puolikarkea 109g374kcal11.1g76.3g1.3g3.8g
Vesi285g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g554g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g8.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 185g256kcal23.1g0.6g18.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1958kcal90.2g295.6g43.2g30.6g
Valittu annoskoko1250g979kcal45.1g147.8g21.6g15.3g
Annoskoko puolitettuna625g490kcal22.6g73.9g10.8g7.7g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=67274