Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)145g39kcal1.9g7g0.3g2.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g967g196kcal5.8g36.7g2.9g13.5g
Rucola, lautaselinen n. 30g73g11kcal0.7g1.4g0.1g1g
Rypsiöljy 34g299kcal0g0g33.8g0g
Valkosipuli 29g31kcal2.3g4.7g0.2g0.6g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1154kcal21.4g99.6g74.6g35.2g
Valittu annoskoko1250g577kcal10.7g49.8g37.3g17.6g
Annoskoko puolitettuna625g288kcal5.4g24.9g18.7g8.8g
Arvot/100g100g46kcal0.9g4g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68927