Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 155g35kcal2.8g3.7g0.3g3.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g155g43kcal0.9g9.2g0.3g3.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl14g125kcal0g0g13.9g0g
Tomaattimurska 103g30kcal0.6g5.5g0.2g2g
Vesi206g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 412g320kcal72.4g0g2.9g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g206g330kcal37.1g0g20.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1767kcal227.6g36.8g76.4g18.2g
Valittu annoskoko1250g883kcal113.8g18.4g38.2g9.1g
Annoskoko puolitettuna625g442kcal56.9g9.2g19.1g4.6g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.5g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69895