Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 39g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 127g17kcal1.4g1.2g0.3g1.5g
Ruohosipuli 20g4.4kcal0.3g0.3g0.1g0.5g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 225g299kcal19g39.5g4.5g11.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 195g125kcal6.3g9.4g6.8g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)195g293kcal31.3g7.8g15.6g0g
Rypsiöljy 10g86kcal0g0g9.8g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 425g233kcal6.8g55.7g0.7g3.6g
Maustekurkku sokerisuolattu 15g2.9kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2143kcal131.4g232.4g75.8g35.6g
Valittu annoskoko1250g1072kcal65.7g116.2g37.9g17.8g
Annoskoko puolitettuna625g536kcal32.9g58.1g19g8.9g
Arvot/100g100g86kcal5.3g9.3g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69964