Talkoopiirakka (iso uunipellillinen)

Kuori ja pilko raparperit.

(Huom! Ohjeen raparperimäärä on kuorittua) Kiehauta raparperi vesitilkan ja sokeririppusen kanssa pehmeäksi.

Sulata rasva ja sekoita piimän kanssa.

Lisää kuiva-aineseos: vehnäjauho, sokeri ja leivinjauhe (tai sooda 3 tl).
Levitä taikina uunipellille levitetyn leivinpaperin päälle.

Ripottele puolukat ja valutetut raparperit taikinalevyn päälle.

Paistele uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Ripottele valmiin piirakan päälle sokeria.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Mimmimyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 339g1164kcal34.6g237.5g4.1g11.9g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 145g1030kcal1.1g0.6g116g0g
Leivinjauhe 12g20kcal0.6g4.4g0g0.1g
Sokeri87g353kcal0g86.9g0g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 348g104kcal10g12.5g0.3g0g
Puolukka 145g56kcal0.6g9.9g0.7g3.8g
Raparperi 116g39kcal0.8g6.4g0.1g1.6g
Vesi58g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5535kcal95.4g716.4g242.4g34.8g
Valittu annoskoko1250g2768kcal47.7g358.2g121.2g17.4g
Annoskoko puolitettuna625g1384kcal23.9g179.1g60.6g8.7g
Arvot/100g100g221kcal3.8g28.7g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70068