Jauhelihakastike kidneypavuilla

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä, miedolla lämmöllä.

Nauti tuoksusta.

Siirrä syrjään kun sipuli on kullankeltaista.

Varo polttamasta.

Kumoa samaan pannuun jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta maun mukaan.

Lisää sekaan lohkotut tomaatit (tai tomaattimurska).

Anna muhia hetki.

Lisää pavut ja sipuli.

Jos käytät purkkipapuja, huuhdo liemi pois.

Voit suurustaa kastikken parilla teelusikallisella maissijauhoa.

Tarkista lopuksi suola ja maku.

Oregano sopii tähän hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapuja suolaliemessä 1/2 prk Kypsennetty (Pirkka), annos 125g268g295kcal20.9g48.2g1.3g24.4g
Mustapippuri 0.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprikajauhe, punanen1.1g2.7kcal0.2g0.2g0.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 482g110kcal2.7g16.6g1.4g6.7g
Paprika keltainen 43g13kcal0.4g2.2g0.1g0.9g
Sipuli 5.4g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paistijauheliha 10%429g729kcal85.7g0g42.9g0g
Oliiviöljy 11g95kcal0g0g10.7g0g
Valkosipuli 11g12kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2516kcal221.8g138.8g113.2g64.8g
Valittu annoskoko1250g1258kcal110.9g69.4g56.6g32.4g
Annoskoko puolitettuna625g629kcal55.5g34.7g28.3g16.2g
Arvot/100g100g101kcal8.9g5.6g4.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70373