Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g14g73kcal0g0g8.1g0g
Katkarapu 101g69kcal14.6g0g1.1g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)14g24kcal0.3g0.5g2.3g0.6g
Sipuli (kuorittu)203g55kcal2.6g9.7g0.4g3.4g
Valkosipuli 34g37kcal2.7g5.5g0.2g0.7g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 135g268kcal1.9g2.4g27g5.9g
Sokeri 6.8g27kcal0g6.7g0g0g
Katkarapu 608g416kcal87.8g0g6.7g0g
Ketsuppi 135g123kcal1.7g25.9g0.5g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2183kcal223.2g101.4g92.6g24.4g
Valittu annoskoko1250g1092kcal111.6g50.7g46.3g12.2g
Annoskoko puolitettuna625g546kcal55.8g25.4g23.2g6.1g
Arvot/100g100g87kcal8.9g4.1g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71073