Wok-homma naudan paistisuikaleista

Ruskista naudanpaistisuikaleet, sipulit ja porkkanat rypsiöljyssä.

Ruiskaise päälle soijaa ja teriyakisoosia sekä mustapippurirouhetta ja bambunversojen vesi, ehkä vähän vettä vielä jos tarvitsee niin paljon, että palikat peittyy.

Muhituta kannen alla noin 45 minsaa eli kunnes liha on kystä kyllä.

Pläjäytä sekaan pakasteherneet ja bambunversot ihan loppuvaiheessa, anna nesteen haihtua melko hyvin pois.

Testaa maku, tarvittaessa lisää pippuria ja soijaa.

Hyvää riisin kanssa ja jos lientä olemattomasti, niin maistuu myös ihan raikkaan salaatin kanssa sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Cilly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Paistisuikale naturell (Atria), annos 100g472g519kcal99.2g0g11.8g0g
Rypsiöljy 17g146kcal0g0g16.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g230g64kcal1.4g13.7g0.5g5.8g
Sipuli (kuorittu)177g48kcal2.3g8.5g0.4g3g
Soijakastike 35g21kcal1.8g3.4g0g0g
Teriyaki-kastike (Pirkka), annos 150g35g33kcal1.5g6.8g0g0g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g165g38kcal2.8g5.3g0.7g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g118g63kcal6.7g6.3g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1866kcal231.4g88g62g17.6g
Valittu annoskoko1250g933kcal115.7g44g31g8.8g
Annoskoko puolitettuna625g467kcal57.9g22g15.5g4.4g
Arvot/100g100g75kcal9.3g3.5g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72446