Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Vehnäjauho sunnuntai495g1731kcal59.3g351.1g10.4g17.3g
Grahamjauho, 1 dl144g519kcal18.7g99.5g4.3g18g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen103g742kcal0g0g82.4g0g
Suola, annos 3g6.9g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 34g26kcal4.5g0.4g0.1g2.4g
Maito, Kevyt343g158kcal11g16.5g5.2g0g
Sokeri 96g390kcal0g96.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7210kcal193.8g1127.4g210.4g75.4g
Valittu annoskoko1250g3605kcal96.9g563.7g105.2g37.7g
Annoskoko puolitettuna625g1803kcal48.5g281.9g52.6g18.9g
Arvot/100g100g288kcal7.8g45.1g8.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74187