Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)197g53kcal2.6g9.4g0.4g3.3g
Pekoni rasvainen 104g392kcal12.5g0g38.5g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton324g713kcal36.3g8.1g61.6g0.3g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 625g342kcal9.9g81.9g1.1g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3000kcal122.6g198.8g203.2g17.8g
Valittu annoskoko1250g1500kcal61.3g99.4g101.6g8.9g
Annoskoko puolitettuna625g750kcal30.7g49.7g50.8g4.5g
Arvot/100g100g120kcal4.9g8g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75218