Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka298g1131kcal68.5g0g89.3g0g
Cashewpähkinä 119g684kcal23.8g22.4g55.2g4.2g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 298g221kcal2.2g46.1g1.2g3.3g
Fariinisokeri60g242kcal0g59.5g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos60g429kcal0.3g0.3g47.6g0g
Päärynä kuorittu 298g129kcal0.9g23.8g0.3g11.6g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka119g12kcal1.3g1g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5693kcal194g306.2g387.6g40.6g
Valittu annoskoko1250g2847kcal97g153.1g193.8g20.3g
Annoskoko puolitettuna625g1423kcal48.5g76.6g96.9g10.2g
Arvot/100g100g228kcal7.8g12.2g15.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597