Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g241g60kcal2.4g11.8g0.5g6g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 334g239kcal6.1g48.2g0.7g3.6g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl167g200kcal5.7g6g16.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi7.3g21kcal0.7g0.5g1.7g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g267g454kcal50.8g0g26.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1967kcal132.2g136.2g92.8g20.4g
Valittu annoskoko1250g983kcal66.1g68.1g46.4g10.2g
Annoskoko puolitettuna625g492kcal33.1g34.1g23.2g5.1g
Arvot/100g100g79kcal5.3g5.4g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75759