Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 746g839kcal157.7g0g22.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g261g71kcal3.4g12.5g0.5g4.4g
Porkkana 97g32kcal0.6g5.4g0.2g2.5g
Punaviini 112g79kcal0.3g0.2g0g0g
Mustapippuri 2.5g6.9kcal0.3g0.9g0.1g0.7g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g11g12kcal0.6g2.4g0.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 5.2g15kcal0.6g0.8g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g51kcal1.5g10.4g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2211kcal330g65.2g49.2g16.2g
Valittu annoskoko1250g1105kcal165g32.6g24.6g8.1g
Annoskoko puolitettuna625g553kcal82.5g16.3g12.3g4.1g
Arvot/100g100g88kcal13.2g2.6g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75890