Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)619g198kcal20.4g27.9g0g0g
Sokeri 186g754kcal0g185.6g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen83g595kcal0g0g66.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 362g1243kcal36.9g253.6g4.3g12.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5580kcal114.6g934.2g140.8g25.4g
Valittu annoskoko1250g2790kcal57.3g467.1g70.4g12.7g
Annoskoko puolitettuna625g1395kcal28.7g233.6g35.2g6.4g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172