Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)99g365kcal13.8g54.2g7.9g10.8g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Sokeri 56g229kcal0g56.3g0g0g
Voi 70g511kcal0.8g0.3g57.3g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 563g252kcal1.1g53.1g0.6g10.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 106g363kcal10.8g73.9g1.3g3.7g
Sokeri 35g143kcal0g35.2g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)99g365kcal13.8g54.2g7.9g10.8g
Kananmuna kuoreton 78g111kcal9.7g0.2g7.9g0g
Voi 141g1022kcal1.7g0.6g114.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6742kcal103.4g662.2g394.8g70.8g
Valittu annoskoko1250g3371kcal51.7g331.1g197.4g35.4g
Annoskoko puolitettuna625g1686kcal25.9g165.6g98.7g17.7g
Arvot/100g100g270kcal4.1g26.5g15.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76918