Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 1042g114kcal5.8g14.6g1g7.3g
Sokeri 76g308kcal0g75.7g0g0g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g95g19kcal0g6.2g0g0g
Tilli, tuore 19g5.7kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g892kcal13g193.4g2.4g15.4g
Valittu annoskoko1250g446kcal6.5g96.7g1.2g7.7g
Annoskoko puolitettuna625g223kcal3.3g48.4g0.6g3.9g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.7g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77041