Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi341g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 171g56kcal1.1g9.5g0.3g4.3g
Sipuli (kuorittu)171g46kcal2.2g8.2g0.3g2.9g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 284g356kcal59.7g0g12.8g0g
Naudan paahtopaisti284g315kcal61.4g0g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1545kcal248.8g35.4g41.6g14.4g
Valittu annoskoko1250g773kcal124.4g17.7g20.8g7.2g
Annoskoko puolitettuna625g386kcal62.2g8.9g10.4g3.6g
Arvot/100g100g62kcal10g1.4g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77355