Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)178g623kcal22.8g124g3.4g5.7g
Sipuli 22g6.7kcal0.3g1.1g0g0.4g
Lihaliemijauhe/tiiviste 13g39kcal1.5g2g2.8g0.1g
Hirvenliha 120g135kcal25.4g0g3.6g0g
Vesi667g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 27g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 222g101kcal6.7g10.7g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1886kcal120g275.8g31.6g12.4g
Valittu annoskoko1250g943kcal60g137.9g15.8g6.2g
Annoskoko puolitettuna625g472kcal30g69g7.9g3.1g
Arvot/100g100g75kcal4.8g11g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77639