Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)213g745kcal27.2g148.3g4g6.8g
Tonnikala öljyssä 239g454kcal64.9g0g21.5g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g239g67kcal2.6g11.5g1g7.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g266g67kcal3.5g11.2g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)186g50kcal2.4g8.9g0.4g3.2g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g67g193kcal21.9g0.9g11.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 40g353kcal0g0g39.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3857kcal245g361.6g157.2g34.4g
Valittu annoskoko1250g1928kcal122.5g180.8g78.6g17.2g
Annoskoko puolitettuna625g964kcal61.3g90.4g39.3g8.6g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78139