Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 333g113kcal10.2g16.3g0.3g0g
Ruokasuola jodioitu 4.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Sokeri 57g230kcal0g56.6g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.5g7.8kcal0.3g1.5g0.2g0.7g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g15g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 667g2288kcal67.9g466.7g8g23.3g
Margariini 80 % laktoositon 117g816kcal0.8g0g91.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7066kcal172.2g1082.6g212g48g
Valittu annoskoko1250g3533kcal86.1g541.3g106g24g
Annoskoko puolitettuna625g1767kcal43.1g270.7g53g12g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78250