Juustoinen makaronilaatikko

Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä(mulla ei ollut kuin öljyä hiukan).

Kuori ja hienonna sipuli.

Paista jauheliha ja sipuli pannulla, mausta ja lisää hienonnettu valkosipuli.

Sekoita joukkoon juustoraaste.

Voitele uunivuoka.

Sekoita jauhelihaseos ja valutetut makaronit(voi olla myös pastaakin muuten) .Kaada seos vuokaan.

Yhdistä munamaidon ainekset ja kaada vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa noin 50min.

Lisää paiston puolivälissä pinnalle tomaattiviipaleet ja juustoraaste.

Ja hyvää on, mut ei kauheen kalori ystävällinen :)

5dl makaroneja/kuviopastaa
400g jauhelihaa
1 sipuli
1/2tl mustapippuria
1tl suolaa
1tl paprikajauhetta
1 valkosipulinkynsi (mulla oli kolme)
2dl juustoraastetta

munamaito

5dl maitoa
2kananmunaa
1/2tl suolaa
1dl hienonnettua basilikaa

pinnalle

3 tomaattia
2dl juustoraastetta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Saparo32
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima104g407kcal30.3g0g31.3g0g
Tomaatti, tuore157g32kcal0.9g6g0.5g2.2g
Basilika, tuore 6.8g1.8kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)104g132kcal11.5g0.3g9.4g0g
Maito, Kevyt261g120kcal8.4g12.5g3.9g0g
Juustoraaste emmental punaleima104g407kcal30.3g0g31.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.3g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Paprikajauhe 1g3.4kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)29g7.8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 209g463kcal36.5g0g35.5g0g
Makaroni, keitetty261g256kcal7.8g50.4g2.1g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3674kcal254.2g144.2g228.6g12g
Valittu annoskoko1250g1837kcal127.1g72.1g114.3g6g
Annoskoko puolitettuna625g919kcal63.6g36.1g57.2g3g
Arvot/100g100g147kcal10.2g5.8g9.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79672