Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 11g35kcal0.1g8.6g0g0g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix21g19kcal0.2g4.5g0.1g0g
Tilli, tuore 16g4.8kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore21g5.3kcal0g1.9g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)534g160kcal5.3g32.1g1.1g5.3g
Silakkafilee 641g921kcal102.6g0g57.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2292kcal217.6g94.4g116.8g11.2g
Valittu annoskoko1250g1146kcal108.8g47.2g58.4g5.6g
Annoskoko puolitettuna625g573kcal54.4g23.6g29.2g2.8g
Arvot/100g100g92kcal8.7g3.8g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80092