Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi523g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos11g75kcal0.1g0.1g8.4g0g
Paprikajauhe 2.6g8.4kcal0.4g0.5g0.3g1g
Lihaliemikuutio Maggi12g32kcal1g0.8g2.6g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g105g157kcal28.2g1.6g3.9g0.1g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g157g35kcal1.6g7.1g0g3.1g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g94g24kcal0.9g4.6g0.2g2.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu7.8g8.2kcal0.6g1.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)78g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Peruna, vanha, kuorittu 261g199kcal4.9g40.5g0.5g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1118kcal77.4g120.6g32.2g21.4g
Valittu annoskoko1250g559kcal38.7g60.3g16.1g10.7g
Annoskoko puolitettuna625g280kcal19.4g30.2g8.1g5.4g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80271