Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss346g97kcal4.5g17g1g10.4g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%277g304kcal7.5g7.5g27.7g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto92g258kcal17.5g0g20.3g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)231g773kcal27.9g151.5g5.3g16.1g
Tonnikala vedessä 277g289kcal62.1g0g4.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 28g245kcal0g0g27.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3932kcal239g352g172.4g53g
Valittu annoskoko1250g1966kcal119.5g176g86.2g26.5g
Annoskoko puolitettuna625g983kcal59.8g88g43.1g13.3g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81047