Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 7.5g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 75g130kcal13.2g0g8.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl100g339kcal2g3g34.9g0g
Kalaliemikuutio 11g33kcal1.1g3.7g1.5g0.1g
Vesi499g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Peruna, vanha, kuorittu 499g380kcal9.4g77.3g1g5g
Oivariini, juokseva, rasvaseos10g72kcal0g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1939kcal53.2g173g108.4g12.2g
Valittu annoskoko1250g970kcal26.6g86.5g54.2g6.1g
Annoskoko puolitettuna625g485kcal13.3g43.3g27.1g3.1g
Arvot/100g100g78kcal2.1g6.9g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81542