Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 285g631kcal49.9g0g48.4g0g
Oliiviöljy 11g95kcal0g0g10.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 107g19kcal0.6g2.7g0.4g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g178g36kcal1.1g6.8g0.5g2.5g
Sipuli (kuorittu)121g33kcal1.6g5.8g0.2g2.1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)356g107kcal3.6g21.4g0.7g3.6g
Spagetti, Barilla157g548kcal18.8g113.1g2.4g4.7g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Tomaattisalsa 21g5.4kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2979kcal153.8g305.8g127g28.4g
Valittu annoskoko1250g1490kcal76.9g152.9g63.5g14.2g
Annoskoko puolitettuna625g745kcal38.5g76.5g31.8g7.1g
Arvot/100g100g119kcal6.2g12.2g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81704