Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g403g97kcal7.3g12.1g2g7.7g
Sipulikuutiot rainbow403g40kcal6g6g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)40g254kcal0g0g28.2g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki403g605kcal4g24.2g52.4g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1992kcal34.6g84.6g165.2g21g
Valittu annoskoko1250g996kcal17.3g42.3g82.6g10.5g
Annoskoko puolitettuna625g498kcal8.7g21.2g41.3g5.3g
Arvot/100g100g80kcal1.4g3.4g6.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888